...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

HOTEL LAB

Ποιοι Ειμαστε

Ο κ. Δημήτρης Γιαρμενίτης είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Hotel Lab. Η εταιρεία ανήκει, μέχρι σήμερα, στις κορυφαίες, ελληνικές εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων και εσόδων, με εξειδίκευση στη μετατροπή ξενοδοχειακών μονάδων σε επιτυχημένες επιχειρήσεις.

 

Από το 2020, η Hotel Lab προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες διαχείρισης ξενοδοχείων και εσόδων, υπό την διεύθυνση του κ. Γιαρμενίτη. Η πολύχρονη εμπειρία του στην Booking.com, περιλαμβάνει σπουδαίες συνεργασίες με καταλύματα όλων των κατηγοριών: από boutique ξενοδοχεία μέχρι πολυτελή πεντάστερα. Η αύξηση εσόδων και η διαχείριση κρατήσεων αποτελεί το κύριο αντικείμενο εξειδίκευσης του, το οποίο φροντίζει να εξελίσσει κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερο.

Η σταδιοδρομία του στον τομέα του hospitality, ωστόσο, ξεκίνησε το 2001, μετά την αποφοίτησή του από το Ινστιτούτο Ανώτατης Εκπαίδευσης Glion στην Ελβετία. Συνεργάστηκε με κορυφαίες, διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως τα Four Seasons Hotels, InterContinental, Sofitel και Marriott στην Ελλάδα και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Με αυτόν τον τρόπο, απέκτησε εκτενή εμπειρία στη διαχείριση πολυτελών καταλυμάτων και στην εξυπηρέτηση πελατών υψηλού επιπέδου.

 

Με αποδεδειγμένη εμπειρία στην επιτυχημένη διαχείριση εσόδων, την αύξηση πωλήσεων, τη διαχείριση κρατήσεων, την ανάπτυξη τιμολογιακής πολιτικής, την κατασκευή ιστοσελίδων καθώς και τη διαχείριση κοινωνικών μέσων των ξενοδοχείων, η ομάδα της Hotel Lab, με επικεφαλή τον κ. Γιαρμενίτη, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που στοχεύει στη βελτίωση της απόδοσης του ξενοδοχείου σας.

Ο κ. Γιαρμενίτης ηγείται μιας ομάδας εξαιρετικών επαγγελματιών, με κοινό στόχο την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων και την καινοτομία. Μέσα από την σωστή και αποτελεσματική καθοδήγηση τους, πλήθος ξενοδοχειακών μονάδων αξιοποίησε τις δυνατότητες του, προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες στους επισκέπτες και μεγιστοποιώντας την κερδοφορία του.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ανακαλύψετε πώς η εξειδίκευσή μας μπορεί να ανεβάσει το ξενοδοχείο σας σε νέα επίπεδα επιτυχίας.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skip to content